• 05MAJ

  Genåbning 6 maj

  LANGT SKRIV – MEN LÆS DET HELE 🙂

  Vi kan holde åbent. Det bliver ikke hele døgnet, men ved fælles hjælp kan vi dække næsten det meste af dagen og aftenen.

  Via dette link til en google kalender kan I se hvornår der er en frivillig i centret, så du kan vise dit coronapas og træne.

  Husk også et sygesikringsbevis – det vil politiet nemlig gerne se også hvis de kommer forbi og tjekker og det gør de med statsgaranti i løbet af i hvert fald de første 14 dage.

  Når du ankommer til centret, vil din brik/chip være lukket.

  Men du skal bippe den alligevel, for så kan vi se hvem der kommer ind og træner og dermed sikre vores tilskud fra kommunen. Det er en temmelig stor del af vores økonomi, så derfor er det ALTID vigtigt at bippe.

  Så ringer du på eller banker på døren, så kommer der en frivillig og åbner for dig, tjekker dit coronapas og så er det bare i gang med træning.

  VI BRUGER STADIG MUNDBIND FRA DØR TIL OMKLÆDNING – OG OMVENDT.

  Vis respekt for vores frivillige.
  De sikrer at vi kan holde åbent.
  Denne tid er baseret på tillid og solidaritet.

  Vi skal kunne stole på at alle er nytestede – også de frivillige. Det ville være brandærgerligt hvis vi skulle lukke igen, fordi nogen vælger at blæse på myndighedernes krav.

  Hvis der er et hul i kalenderen vil du kunne opleve at en af de frivillige coronapas-tjekkere vil bede dig pænt om at overtage vagten midlertidig til den næste kommer.

  Altså hvis kalenderen melder at der er åbent fra 10-12 og så igen fra 13-15, men du så kommer kl. 11.45 for at træne.
  Så vil den frivillige bede dig om at tjekke coronapas på et evt andet medlem der måtte dukke op inden den næste frivillige kommer kl. 13.
  Det betyder ikke at du skal blive til kl. 13, men på den måde kan ”stafetten” sendes videre.
  Det vigtigste er bare at der ALTID er et medlem, der kan tjekke andre medlemmers coronapas.

  Har man coronapas-tjekker-rollen, skal man kunne høre/se hvis nogen banker eller ringer på døren – også når man træner.

  ER DU FÆRDIGVACCINERET? Så henvend dig til os i receptionens åbningstid – vis dit coronapas – og så vil din chip blive åbnet.

  SE ÅBNINGSTIDERE